Om Os

Hvad kan vi?

Vi er et  kursussted med speciale i at afholde det lovpligtige vognmandskursus for kommende taxi- og offentlig servicetrafikvognmænd.

Vi har valgt  at udbyde kurserne som tilstedeværelses undervisning, hvor du skal møde til undervisning hver dag i 10 dage fordelt over to på hinanden følgende hele uger. Fredag i den sidste uge slutter du med Trafik- og Byggestyrelsens prøve, som afvikles på en computer som vi stiller til rådighed for dig.

Til dig som har travlt og selv kan læse derhjemme, har vi valgt at lancere kurset som fjernundervisning, hvor du får adgang over internet. Her vil du kunne læse det pensum som er fastlagt fra os. Du skal så kun møde til undervisning i 5 dage, hvor der vil være en underviser som gennemgår resten af pensummet. Så sparer du også halvdelen af omkostningerne.

Bemærk: Der anbefales ikke fjernundervisning, til dem som har svært ved at læse.

Kompetencer
Erfaring
Beståelse

Hvordan foregår det i praksis?

  • 1. Kursus

    Relevante kurser

  • 2. Praktisk

    Kørsel

  • 3. Vognmand

    Selvstændig vognmand

Du får på den måde en grundig undervisning med løbende tests i emnerne, så du er klar til prøven og ikke kun eksamensrelateret undervisning der kun har til formål, at få dig til at bestå prøven efter selvstudie.

Vil du være fagmand, så er vi lige stedet for dig!

Tag du roligt fri med løn og få garanti for, at du kommer på kursus!

Vi garanterer at annoncerede kurser bliver afholdt og gennemført!

Hvor er vi?

Vi har valgt, at etablere os i Storkøbenhavn på Hovedvejen 206, 2600 Glostrup, hvor vi har hovedkontor og vores faste undervisningslokale og mødefaciliteter. Her kan du i dagtimerne komme forbi og få råd og vejledning inden du melder dig til vores kursus. Dette fordi der er et udækket behov for at kunne komme ind fra gaden og tale med en fagmand om muligheder for anvendelsen af et vognmandsbevis inden opstart.

Vi afholder også kurser i Aarhus og Odense!

Kontakt os for at høre om vi tilbyder et kursus i din region!